Ювентус ще ловува трио звездни свободни агенти през лятото


Ювентус ще ловува трио звездни свободни агенти през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

15371 0

Ювентус продължава да следва силно успешната си трансферна политика да взима класни играчи без пари и в края на сезона смята да се подсили с цели трима такива. Първият в списъка на "бианконерите" е полузащитникът на Тотнъм Кристиан Ериксен, който след сезон 2019/20 ще стане свободен агент.

Датчанинът искаше да напусне Северен Лондон през изминалото лято, но желанието му да се устрои в испански топклуб не се осъществи. През юни 2020 година той обаче ще може да си избере нов клуб, като при това си издейства доста по-добри лични условия. На новия му клуб няма да се налага да плаща трансферна сума на "шпорите".

Този факт веднага е бил отбелязан от Ювентус, който в последните години си спечели репутацията на ловец на свободни агенти. Според "Tuttosport", "Старата госпожа" се надява да подпише предварителен контракт с Ериксен още през януари.

Освен датчанина, италианският гранд иска и съотборника му Тоби Алдервейрелд, както и звездата на Челси Вилиан. И двамата ще бъдат свободни агенти през следващото лято. Кой друг европейски гранд обаче възнамерява да привлече бразилеца вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички