Суперзвезда в Серия А пропуска дербито за титлата и още куп мачове


Суперзвезда в Серия А пропуска дербито за титлата и още куп мачове
Снимка: Getty Images

790 0

Ювентус е напът да изиграе предстоящите си четири двубоя без една от големите си звезди - Душан Влахович, след като той е контузен от Мондиал 2022 насам. Новината бе разпространена от италианските медии, които смятат, че сърбинът няма да се възстанови преди края на месеца.

Всъщност младокът не се е появявал в игра за "бианконерите" от 25 октомври, когато бе терена 70 минути при загубата от Бенфика с 3:4 в Шампионска лига. Причината е, че 22-годишният сръбски нападател се възстановява от проблем в адукторите, който изпита на два пъти по време на Световното първенство в Катар.

Според "Тутоспорт", Влахович ще пропусне дербито срещу Наполи и е малко вероятно да участва в двубоите с Монца и Аталанта в шампионата и срещата отново с Монца за Купата на Италия по-късно през януари.

Към момента сърбинът редува работа на терена и упражнения във фитнеса, но работи бавно върху възстановяването си. В клуба не се наемат с краен срок за пълното му завръщане в игрови ритъм. Към момента Ювентус е втори със седем точки зад водача в класирането - Наполи. 

Вижте кой бивш звезден нападател на Ювентус си отиде!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички