Стефано Пиоли за Рафаел Леао от Милан: Той трябва да се фокусира само върху едно нещо...


Стефано Пиоли за Рафаел Леао от Милан: Той трябва да се фокусира само върху едно нещо...
Снимка: GettyImages

1671 0

Треньорът на Милан Стефано Пиоли говори за своята голяма звезда, а именно - Рафаел Леао. В момента португалецът е силно свързван с трансфер в английския гранд Челси, но италианският наставник не иска неговият футболист в момента да мисли за  това, заявявайки, че той трябва да се концентрира върху играта си.

На пресконференцията, преди мача на Милан с Болоня в събота (27 август), Пиоли бе попитан дали Рафаел Леао ще бъде продаден, а ето какъв бе отговорът му:

"В момента мисля само и единствено за предстоящите мачове, в които ще влезем с футболистите, които имаме на разположение, Рафаел определено е такъв. Най-важното за него е сега той да се фокусира изцяло върху играта си, за да може да се подобри като професионалист", сподели пред медиите Пиоли.

Слуховете за преминаването на Леао в Челси се засилват с всеки изминал ден. Има информация, че младия португалец ще премине на "Стамфорд Бридж" само и единствено ако лондончани броят 150 милиона евро на "росонерите" - сума, която ще счупи много рекорди. Предстои да разберем какво ще се случи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо пред завръщане в Серия А?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички