Ще напусне ли Манчестър Юнайтед! Агентът на Роналдо е в Италия, преговаря с Наполи


Ще напусне ли Манчестър Юнайтед! Агентът на Роналдо е в Италия, преговаря с Наполи
Снимка: Getty Images

7216 0

Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е в Неапол, за да преговаря за трансфер на португалската звезда в Наполи, гръмна „Sky Sports“. 37-годишният португалец изяви желание да напусне Манчестър Юнайтед още в началото на лятото.

Кристиано иска да продължи кариерата си в отбор, който се подвизава в Шампионската лига. До момента обаче опитите на Мендеш да реализира това удрят на камък. Основните проблеми са напредналата футболна възраст на Роналдо и огромната му заплата.

Сега на дневен ред е опцията за негов трансфер в Наполи. Информацията гласи, че е възможно Ман Юнайтед и Наполи да направят размяна. Така на „Олд Трафорд“ да се озове перлата на „партенопеите“ Виктор Осимен.

Проблем за подобна сделка е възможно да се окаже фактът, че от Наполи оценяват талантливия нигерийски нападател на над 100 милиона евро, докато пазарната цена на Роналдо е доста по-ниска, което може да попречи на реализацията на трансфера.

Летният трансферен прозорец в Европа затваря след по-малко от седмица. Това означава, че пред Кристиано има съвсем малко време, за да „избяга“ от „Олд Трафорд“.

А ето как Тен Хаг унижи брутално Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички