Стефано Пиоли отпразнува "3 години" в Милан и се закани на Челси


Стефано Пиоли отпразнува "3 години" в Милан и се закани на Челси
Снимка: Getty Images

1016 0

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, говори преди втория мач между възпитаниците му и Челси от груповата фаза на Шампионска лига. Специалистът е убеден, че отборът му трябва да играе на много високо ниво, ако иска да се надява на успех. Първият мач между двата тима в Лондон завърши с категорична победа от 3:0 за домакините.

Пиоли направи днес 3 години като треньор на Милан и успя да спечели шампионската титла с отбора през миналия сезон:

"През това време съм работил ден за ден, като съм се опитвал да работа добре и да подобряваме заедно клуба и обстановката. От това, което видяхме и анализирахме от първия мач, оценихме всичко и ще има промени, ще видите различни неща.

Трябва да покажем, че в Лондон беше изолиран мач. Бяхме много разочаровани, трябва да се учим от такива мачове. Челси има много качества, но и се възползва по най-добрия начин от многото ни грешки.

Не трябва да живеем в страхове и съмнения, а да покажем нашето ниво. Утре ще бъде различен мач, ще променим много неща. Нашите тифози също ще бъдат допълнително оръжие. Това е мач, в който ще видим докъде сме стигнали.

След мача с Челси бях ядосан. Исках да забравим този мач и това, че вкарахме голове на Ювентус ни направи голямо добро. В Лондон беше лош мач - не бяхме Милан, аз не бях себе си, но е хубаво, че реагирахме бързо. Трябва да печелим всеки мач. И се гордея, че работя в този отбор", обясни Пиоли.

Ето как се разви първата среща между двата тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички