Собственикът на Милан лично се заема със задачата да удължи договорите на Стефано Пиоли и Рафаел Леао


Собственикът на Милан лично се заема със задачата да удължи договорите на Стефано Пиоли и Рафаел Леао
Снимка: Getty Images

1750 0

Очаква се много скоро двама души в отбора на Милан да бъдат възнаградени с нови договори - мениджърът на тима - Стефано Пиоли, както и голямата звезда Рафаел Леао, твърди изданието "La Gazzetta dello Sport".

Според информацията от италианската медия самият собственик на "росонерите" - Гери Кардинале, ще се заеме лично с подновяването на контрактите в началото на октомври. Приоритет на бизнесмена обаче е Пиоли, а след това ще се заеме и с Леао.

Договорите и на двамата изтичат в края на сезон 2023/24. Кардинале обаче вярва в проекта на своя треньор и иска да го задържи на фронта, заедно с любимеца на феновете от "Сан Сиро" - Рафаел Леао.

Геният на Пиоли, съчетан с отличните футболни качества на неговият португалски възпитаник, зарадваха почитателите на "росонерите" със спечелването на Серия А през изминалия сезон. Изглежда новата управа на Милан не иска да губи своите най-ценни фактори за успех.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Паоло Малдини призна за интерес на Челси към Рафаел Леао.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички