Срам: 10 от Рома отнесоха 4 гола от Сасуоло насред “Олимпико” (ВИДЕО)


Срам: 10 от Рома отнесоха 4 гола от Сасуоло насред “Олимпико” (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1659 0

Рома записа седмото си поражение през настоящата кампания в Серия А, след като бе отнесен като домакин с 3:4 от намиращия се във втората половина на класирането - Сасуоло. Това бе втори успех за победителите над “вълците” въобще в историята, като първият бе с 2:4, но тогава Сасуоло бе домакин - в началото на 2020 г. Трябва обаче да се отбележи, че месеци по-рано Рома пък победи с 4:2 на “Олимпико”, така че голям брой попадения са често срещани между съперниците в последно време. 

Льорианте бе най-активен за домакините, след като даде преднина от 0:2 за своите между 13-тата и 18-тата минута, а за домакините ситуацията изключително се обърка в добавеното време на първата част, когато Кумбула бе директно изгонен с червен картон, а Берарди от дузпа вкара третото попадение за Сасуоло в рамките на полувреме. В 26-тата минута Залевски бе намалил, така че двата тима се прибраха на почивката при два гола пасив за Рома.

През втората част запалянковците станаха свидетели на нови 3 попадения в двубоя, но те не промениха крайния победител. Всичко започна по страхотен начин за домакините, след като намалиха след изумително попадение на Дибала още в 51-вата минута. 

 

Video edited on Kapwing

Домакините обаче видимо изгубиха кураж четвърт час преди изтичането на редовното време, след като Пинамонти отново оформи актива от две попадения аванс за гостите. В средата на 6-минутното добавено време Сасуоло видимо подценяваше ситуацията и допусна Вайналдум да оформи крайното 3:4. 

По този начин "вълците" пропуснаха да съберат 50 точки, с колкото разполага и вторият - Интер, докато Сасуоло вече може спокойно да доиграва сезона в средата на класиране, 13-то място с 14 точки преднина от зоната на изпадащите.

Следете всичко най-интересно от Серия А със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички