Скандал помрачава радостта в Наполи, Спалети е пред раздяла с клуба


Скандал помрачава радостта в Наполи, Спалети е пред раздяла с клуба
Снимка: Getty Images

1917 0

Изглежда, че не всичко е розово в Наполи въпреки спечелената титла в Серия А. В Неапол още празнуват, но неочакван скандал по високите етажи в клуба може да поразвали настроението им.

Гръм в рая на Наполи

Според Corriere dello Sport наставникът на тима Лучано Спалети може да напусне отбора. 64-годишният специалист е влошил отношенията си със собственика на Аурелио де Лаурентис.

Като една от въпросните причини, е че Спалети иска да увеличи заплатата си с над 100%. Също така и едностранното подновяване на договора на специалиста от страна на Де Лаурентис, допълва изданието. Спалети не гледа с добро око на липсата на комуникация в този прекрасен за клуба и града момент.

Бившият наставник на Интер и Рома има договор до лятото на 2024 година, но се предполага, че ще подпише за поне още една. До този момент той бе печелил Купата на Италия през 2007 и 2008 година с Рома, а година по-късно изведе "вълците" и до Суперкупата. Само до преди седмица се считаше, че Спалети няма никакъв проблем и ще поднови договора си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички