Спортните събития в Италия през март могат да бъдат отложени


Спортните събития в Италия през март могат да бъдат отложени
Снимка: Getty Images/Guliver

1258 0

Информационната агенция ‘ANSA’ съобщава, че спортните събития в Италия могат да бъдат спряни до края на месец март заради епидемията от коронавирус на Апенините. Предложението идва от италианското правителство, след като през последните 24 часа са регистрирани 27 случая на починали от заразата.

Тов няма да включва само зоните, в които епидемията е по-разпространена, а всеки регион от страната. Според 'ANSA’ научната общност към правителството дава това предложение като борба с разпространяването на вируса. „Трябва да се избегне посещаването на всякакви събития в рамките на 30 дни, които включват големи групи от хора. Към тази графа влизат и спортните мероприятия. Това е едно от предложенията на премиера Джузепе Конте, което може да бъде гласувано и прието за цялата страна“, съобщават от ‘ANSA’.

Ако въпросното предложение бъде прието, то това би означавало, че или няма да бъдат провеждани никакви срещи в Серия А, или двубоите от Калчото ще се играят пред празни трибуни в рамките на един месец. А ето кое е поредното дерби в Италия, което бе отменено заради коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички