Босът на Интер с гневна реакция, нарече шефа на Серия А "клоун"


Босът на Интер с гневна реакция, нарече шефа на Серия А "клоун"
Снимка: Getty Images/Guliver

2160 0

Босът на Интер Стивън Чанг може да си навлече доста неприятности, след като избухна срещу президента на Серия А Паоло Дан Пино. Шефът на "нерадзурите" го нарече "клоун", който поставя корпоративните интереси пред здравето на хората.

"Ти си най-големият клоун, който съм виждал. Играеш си с календара и оставяш здравето на хората на заден план. 24 часа? 48 часа? 7 дни? Какво друго? Каква е следващата ти стъпка? И ми говориш за спортменство и честна игра? Защо изобщо не престанеш да предпазваш нашите футболисти и треньори и ги накараш да играят за теб денонощно, без прекъсване?

Да, на теб говоря - Дал Пино. Как не те е срам. Време е да поемеш отговорност. Ние така правим през 2020 г - всички правят така, без значение дали си фен на Интер или Юве, или изобщо не си! Моля се да си здрав, защото това е най-важното нещо за теб, семейството ти и нашето общество", написа Чанг в социалните мрежи. Дисциплинарната комисия в Италия ще разгледа случая и е много вероятно да наложат глоба на Чанг. Реакцията му дойде, след като за пореден път направиха промяна за датата на дербито между Интер и Ювентус.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички