Окончателно решиха кога да се проведе Ювентус - Интер


Окончателно решиха кога да се проведе Ювентус - Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1348 0

Италианската футболна федерация взе ново решение относно провеждането на дербито между Ювентус и Интер в Серия А. След като първо бе решено да се играе пред празни трибуни, а след това бе отложено за 13 май, то новото и окончателно решение е срещата да се изиграе на 9 март (понеделник) от 21:45 часа.

Дербито на върха в италианското първенство трябваше да се изиграе на 1 март, но заради епидемията от коронавирус в страната бе взето решение да се отложи. Програмата на Серия А се измества със седмица напред, а между 12 и 14 май ще има междинен кръг, за да може сезонът да завърши по график на 24 май.

В понеделник вечер имаше среща между клубовете и Италианската федерация, за да се намери решение на хаоса, който се създаде след като поредица от срещи от последните кръгове кръг бяха отменени. На нея бе взето решение този уикенд да се изиграят отложените мачове от 26-ия кръг: Сампдория - Верона, Удинезе - Фиорентина, Милан - Дженоа, Парма - СПАЛ, Сасуоло - Бреша и Ювентус - Интер. Преди няколко дни пък италиански клуб се оплака, че 4-ма играчи са заразени от коронавирус - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички