Отмениха дербито Ювентус - Милан заради коронавируса


Отмениха дербито Ювентус - Милан заради коронавируса
Снимка: Getty Images/Guliver

4309 0

Реваншът между Ювентус и Милан за Купата на Италия бе отменен поради заплахата от коронавируса. Двубоят в Торино бе насрочен за сряда вечерта (4 февруари), но броени часове преди началото на срещата бе взето решение мачът да не се състои. 

Автобусът на "росонерите" вече бе пристигнал в Торино, когато де факто разбра, че двубоят няма да се състои. Така седемкратният европейски шампион ще трябва да се прибере обратно в Милано и да чака нова дата за провеждането на срещата. 

Първоначално се заговори, че двубоят ще се състои при закрити врати, но в крайна сметка решението е мачът въобще да не се играе, за да се избегне разрастване на вируса и да се опази здравето на футболистите. Наскоро бе отменено и дербито между Интер и Ювентус в Серия А, както и ред други мачове от елитното първенство.

Според агенция “ANSA” правителството обмисля да забрани всички спортни мероприятия в страната за месец напред, което ще доведе до истински хаос на Ботуша. Междувременно се появиха информации, че е възможно да не се състои и реваншът между Ювентус и Олимпик Лион в Шампионска лига (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички