След само 3 кръга: В Италия пропищяха от звездните попълнения на Рома


След само 3 кръга: В Италия пропищяха от звездните попълнения на Рома
Снимка: GettyImages

7879 0

Италианското авторитетно издание La Gazzetta dello Sport констатира голям провал около два от звездните трансфери на Рома през летния трансферен прозорец. 

Мнението идва след само три изминали кръга, в които "вълците" стартираха с реми срещу Салернитана (2:2) и не успяха да спечелят нищо от двубоите си с Верона и Милан (1:2/1:2). 

Провалиха ли се от началото новите "звезди"?

Тогава дойде и коментарът, според който световният шампион Леандро Паредес е "бавен и извън всякаква форма", очаквана от доскорошния играч на ПСЖ. За него бяха платени 2 милиона и половина евро през август, след като още през миналата кампания стана ясно, че на "Парк де Пренс" няма да му разчитат. 

Още по-притеснителни са информациите за европейския шампион от 2016 г. - Ренато Санчес. Португалецът също акостира в Рим от ПСЖ, но под наем за един сезон. Той обаче вече бил контузен, а в споразумението между отборите има точка, според която участие в 60% от срещите ще задължи Рома да го откупи срещу 15 млн. евро. 

Полузащитникът игра 26 минути на старта, а следващите двубои пропусна поради въпросната травма. Със същото игрово време се отчете и Паредес бонус асистенция, а участие взе и в следващите две срещи. В рамките на общо 115 минути обаче не успя да впечатли фенове и треньори. 

Следете края на летния трансферен прозорец със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички