След Роналдо и МакКени е заразен с коронавирус


След Роналдо и МакКени е заразен с коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

1635 0

Отборът на Ювентус обяви, че полузащитникът Уестън МакКени е дал положителен тест за коронавирус. Така той стана вторият футболист в лагера на „старата госпожа“, който е заразен с COVID-19 след Кристиано Роналдо.

Това означава, че всички футболисти на „бианконерите“, които не са с националните си отбори и са на базата на тима, ще бъдат подложени на изолация тази вечер. В утрешния ден спешно ще бъдат направени тестове на всички играчи и тези, които имат отрицателен резултат, ще могат да подновят тренировки. „Отборът на Ювентус официално съобщава, че футболистът Уестън МакКени е дал положителен резултат на тест за COVID-19. В съответствие с разпоредбите и протокола, тази вечер отборът ще бъде в изолация. Тази процедура ще позволи на всички футболисти да продължат редовни тренировки и участие във футболни мачове, но няма да позволи контакт с хора извън групата“, написаха в официално изявление от клуба.

За тима на „бианконерите“ предстои двубой от Серия А в събота срещу Кротоне, а след това играчите на Андреа Пирло ще имат ангажимент срещу Динамо Киев от Шампионската лига.

А ето какъв прякор е лепнал Кристиано Роналдо на Уестън МакКени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички