Юве и ПСЖ наддават за Рамос


Юве и ПСЖ наддават за Рамос
Снимка: Getty Images/Gulliver

2470 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос може да напусне клуба след края на настоящия сезон и да се присъедини към някой измежду Ювентус и Пари Сен Жермен. 34-годишният испански защитник е част от „Кралския клуб“ от 2005-та година, но договорът му изтича в края на сезона.

Поради тази причина Ювентус и Пари Сен Жермен вече следят ситуацията покрай капитана на „белия балет“. Според ‘El Chiringuito’ двата европейски гранда ще се опитат да измъкнат Рамос от Реал Мадрид като свободен агент и вече са предложили оферти на испанеца. Ветеранът все още не е решил дали ще подпише нов договор с „Кралския клуб“ и не е изключено да напусне настоящия си тим след края на сезона в търсене на ново предизвикателство.

Серхио Рамос кара 16-тия си сезон с екипа на Реал Мадрид. До момента той има 654 мача с екипа на „Кралския клуб“, в които е вкарал 98 гола. Испанският национал спечели 5 титли от Ла Лига и 4 трофея от Шампионската лига, както и редица други отличия с клуба. А ето кой бивш съотборник на Рамос го навива за Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички