След като се раздели с Малдини: Милан официално освободи още един директор


След като се раздели с Малдини: Милан официално освободи още един директор
Снимка: Getty Images

1366 0

Само дни, след като Милан се раздели със своята легенда и директор в клуба - Паоло Малдини, "росонерите" официално обявиха раздялата и с другия си управник в ръководството - Фредерик Масара.

"Милан съобщава, че Фредерик Масара приключи ролята си в клуба. Благодарим на Рики за това, че помогна за израстването на Милан през времето, в което работеше тук", написаха от ръководството на гранда от Милано.

Масара започна работа за "росонерите" през 2019 година, заедно с легендата на клуба - Паоло Малдини. 3 години по-късно двамата пък получиха наградата за "Спортен директор на годината", което затвърди позициите им на "Сан Сиро".

Мнозина вярват, че разочароващата кампания, която завърши без нито един трофей, е била основната причина, поради която собственикът - Джери Кардинале, е решил да уволни както Масара, така и Малдини. 

Припомняме, че под ръководството на Малдини и Масара Милан успя да сложи край на 11-годишна суша в Серия А, печелейки елита на Ботуша през сезон 2021/22.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички