След като Рома спечели Лига на конференциите: Дибала посочи целта през този сезон


След като Рома спечели Лига на конференциите: Дибала посочи целта през този сезон
Снимка: Getty Images

1186 0

Пауло Дибала се превърна в звездното попълнение на Рома по време на летния трансферен прозорец, след като "вълците" се превърнаха в първия триумфирал тим в турнира Лига на конференциите. Той страда от контузии след трансфера си, но съумя да донесе успеха за своите по време на двубоя с Дженоа от 1/8-финалите на Купата на Италия.

"Любовта на хората я имаше още преди спечелването на Световното първенство, любовта на публиката ми е скъпа и те направиха нещо незабравимо за мен. Всички трябва да се подобрим, първо аз.

Беше важно да спечелим този мач, нашата цел е Купата на Италия. Ще се опитаме да стигнем до края. Знаем, че можем да спечелим трофей, трябва да вярваме в това. Имаме добър отбор, за да постигнем целта си. Предстоят много мачове, но това помага да се върнем във форма", обясни Дибала пред Mediaset.

Аржентинецът вече спечели Световното първенство в Катар през настоящия сезон, а сега видимо ще се опита да триумфира с Рома в местната купа, която не е печелена от "вълците" от сезон 2007/08 насам.

Възпитаниците на Жозе Моуриньо ще гостуват в следващия кръг на победителя от мача Наполи – Кремонезе, който ще се играе на 17 януари.

Вижте недоволството на Моуриньо след победата над Дженоа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички