Жозе Моуриньо поласкан! Бил единствената опция за треньор на Португалия


Жозе Моуриньо поласкан! Бил единствената опция за треньор на Португалия
Снимка: Getty Images

1037 0

Легендарният Жозе Моуриньо разкри, че Португалската футболна федерация всъщност се е свързала с него по повод вакантния пост за национален селекционер.

От централата са видели в португалския специалист първа опция в опитите за смяна на напусналия Фернандо Сантош. Това обаче не се случи и на поста застана Роберто Мартинес.

"Днес вече мога да говоря с вас и да кажа нещо, което може би не ви интересува. Аз обаче искам да благодаря на президента на Португалската федерация", коментира той, разкривайки желанието на Фернандо Гомеш да го привлече на ръководния пост при "мореплавателите".

"Това, което той каза, ме направи много горд. Той каза, че аз не съм първият му избор, а единствения такъв, както и това, че ще направи всичко, за да ме върне у дома. Направи ме много щастлив. Аз обаче не отидох, тук съм и давам всичко от себе си", допълни още той в интервю пред медиите в Италия.

Португалия отпадна изненадващо от Световното първенство в Катар след поражение от сензацията на турнира Мароко. Това бе и основната причина за кардиналните промени в отбора.

Ето поради каква причина Моуриньо разкритикува Купата на Италия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички