Симоне Индзаги недоволен след дербито на Милано, обясни и защо двама играчи са били дузпите


Симоне Индзаги недоволен след дербито на Милано, обясни и защо двама играчи са били дузпите
Снимка: Getty Images

1198 0

Късно снощи Интер бе близо до победата в дербито срещу Милан, но в крайна сметка тимът на Симоне Индзаги спечели само точка и не успя да съкрати разликата в класирането с вечния си съперник.

"Не мога да съм доволен от резултата, защото създадохме много положения, пропуснахме и дузпа. Според мен заслужавахме повече от равенство. Изправихме се срещу отбор, който заслужено е в челото на класирането. Ние сме в ролята на догонващи, но времето работи за нас, а ако играем по същия начин, ще сме много по-уверени", заяви след мача треньорът на Интер.

"Не победихме нито Милан, нито Ювентус, но и в двата мача бяхме доминиращият отбор. Сезонът е дълъг и нищо не е решено. Искахме да зарадваме феновете и мисля, че с играта си го направихме. Мачът беше на много високи обороти, което отне от прецизността. Милан има технични футболисти и трябва да ги караш постоянно да се движат, за да се уморят. Само в последните 15 минути не действахме по начина, по който исках", подчерта легендарният футболист. 

Наставникът обясни и защо двама различни играчи са изпълнили двете дузпи - Чалханоглу реализара първата, но Лаутаро Мартинес изпусна втората:

"Изпълнителите на дузпи са Чалханоглу и Лаутаро. Понякога Перишич също стреля от бялата точка. Хакан помоли да бие първата дузпа, а втората беше за Мартинес. Те се разбират помежду си. Барела сам поиска да го сменя. Надявам се с него и Джеко да няма нищо сериозно", каза за финал Индзаги.

Лидер в Серия А продължава да бъде Наполи (32 т.), следван от Милан (32 т., но по-лоша голова разлика) и Интер, който е с 25 пункта. Ювентус пък едва се добра до победата срещу Фиорентина и се изкачи до осмото място (18 точки)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички