Сестрата на Роналдо го защити и нападна Сари след загубения финал


Сестрата на Роналдо го защити и нападна Сари след загубения финал
Снимка: Gulliver/GettyImages

2616 0

Сестрата на Кристиано Роналдо - Елма Авейро, отправи сериозни критики към наставника на Ювентус - Маурицио Сари заради загубата от Наполи в Купата на Италия. В сряда "бианконерите" паднаха на дузпи и Наполи грабна трофея след 0:0 в редовното време.

Освен това Елма защити своя брат. "Какво повече може да направи? Скъпи мой, ти сам не може да направиш чудото. Не разбирам как може да се играе така...Ти не можеше да направиш нищо повече, кралю мой", написа сестрата на Роналдо.

Тези нейни думи може да са продиктувани и от изказване на Сари след двубоя: "Това е уникална ситуация за нас, която също показва липсата на острота в играта ни. Кристиано Роналдо е в същата форма, в която са и Пауло Дибала и Дъглас Коста. И на него му липсва нужната острота, за да прави това, което може. Не казах много на играчите след мача. Бях ядосан и разочарован, а в тези моменти е най-добре да замълчиш. Вярвам, че нещата ще са по-добре на сутринта".

За португалеца това беше втори пореден загубен финал с Ювентус. Преди това "Старата госпожа" загуби от Лацио с 1:3 в мач за Суперкупата на страната. Роналдо премина в Ювентус през лятото на 2018 г. от Реал Мадрид. А как Роналдо подобри бързината си с тактика на друг спорт вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички