Маурицио Сари е фокусиран само върху Ювентус преди финала за Купата на Италия


Маурицио Сари е фокусиран само върху Ювентус преди финала за Купата на Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1324 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че миналото му с тима на Наполи няма никакво значение в днешния финал за Купата на Италия. Преди да поеме Челси през лятото на 2018-та година Сари изкара три успешни кампании начело на „партенопеите“, където изгради страхотен отбор, но имаше нещастието три пъти да завърши на второто място в Серия А.

Тази вечер бившият тим на италианския треньор среща настоящия му, но специалистът предпочете да не коменира престоя си на „Сан Паоло“ преди финала. „Малко ми е писнало да слушам, че не съм спечелил нищо в Италия, защото спечелих осем промоции. Да, това е малко, ако трябва да го сравняваме с Шампионската лига или Скудетото, но не е никак лесно да се постигне. Винаги е важно да печелиш важните трофеи и затова искам да вдигна купата тази вечер. Върху това сме фокусирани. Не се интересувам от Наполи. Радвам се, че са на финал“, заяви Маурицио Сари.

61-годишният специалист все още има шанса да спечели требъл в дебютния си сезон за Ювентус. Освен за трофея в турнира за Купата на Италия довечера, „старата госпожа“ се бори и за титлата в Серия А, а през август ще продължи и кампанията си в Шампионската лига. А ето как президентът на Наполи нападна Маурицио Сари преди тазвечершния мач.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички