Сари: След Ювентус мога да се откажа


Сари: След Ювентус мога да се откажа
Снимка: Gulliver/GettyImages

1743 0

Мениджърът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че може напълно да се оттегли от треньорската професия, след като приключи периодът му в Торино. 61-годишният наставник изкара няколко години в Наполи преди да поеме Челси през лятото на 2018-та и да изведе лондончани до триумф в Лига Европа.

Сари коментира бъдещето си на пресконференцията преди двубоя на неговия Ювентус с бившия му тим Наполи. „След този ангажимент, който съм поел в момента, може и да се откажа. Ще видя колко енергия ще ми е останала.“ Въпреки че загатна, че няма намерение да води друг отбор след периода си начело на „бианконерите“, италианският специалист не отписа напълно опцията да продължи треньорската си кариера след Ювентус. „Напрежението не е проблемът, по-скоро какво очаква всеки човек от себе си. Ако се фокусираш върху цирка, си приключил. Не знам как ще се чувствам, когато договорът ми изтече след две години. Може и да продължа и това да се окаже лоша идея“ заяви Сари.

Утре вечер воденият от Маурицио Сари Ювентус ще се опита да продължи победната си серия от началото на сезона. „Бианконерите“ гостуват на Наполи на „Сан Паоло“ в търсене на 3-те точки. А ето защо наставникът на Ювентус благодари на майката на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички