Сари: Благодаря на майката на Кристиано Роналдо


Сари: Благодаря на майката на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

3263 0

Мениджърът на Ювентус Маурицио Сари похвали Кристиано Роналдо за физическото и психическото състояние, в което се намира, въпреки напредналата му футболна възраст. Нападателят отбеляза едно от попаденията за победата на „старата госпожа“ срещу Рома с 3:1 в мач от четвъртфиналната фаза на турнира за Купата на Италия.

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид е отбелязал впечатляващите 7 гола в 4 мача през 2020-та година и Сари се надява, че тази му форма ще го отведе до 6-та Златна топка в края на календарната година. „Роналдо не може да бъде сравняван, що се отнася до физическа и психическа подготовка. Той продължава да играе с впечатляваща скорост и има свръхестествени умения. Той е много добре подготвен физически. Може да избухне във всеки един момент и обръща важно значение на детайлите. Роналдо е шампион, искам да му помогнем да спечели 6-тата си Златна топка. Това ще направи всички ни щастливи“ каза Маурицио Сари.

Италианският наставник бе поздравен за начина, по който използва Роналдо, на което той отвърна: „Не ме поздравявайте за начина, по който използвам Роналдо. Благодарете на майка му, която е създала момче като него!“ Ювентус подновява битката в Серия А през уикенда с гостуване на Наполи. А ето кой голям футболист се вдъхновява от Кристиано Роналдо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички