Маурицио Сари даде неочаквано обещание на Кристиано Роналдо


Маурицио Сари даде неочаквано обещание на Кристиано Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

2844 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че иска да помогне на Кристиано Роналдо да спечели 6-та Златна топка. Наставникът на „старата госпожа“ каза, че фактът, че Лионел Меси има едно отличие повече от португалеца е „доста досаден“. Двете суперзвезди бяха спечелили по 5 Златни топки, но Меси изпревари Роналдо в края на миналата година, след като спечели приза за 6-ти път.

Португалският нападател започна новата година по отличен начин, като вкара 4 гола в 2 срещи за Ювентус, включително хеттрик в първия мач за 2020-та срещу Каляри. Сари, който пое тима от Торино през лятото, иска да помогне на Роналдо да се изравни с Меси, като спечели още една Златна топка. „Най-напред искам да помогна на Кристиано да спечели 6-тата си Златна топка. Доста е досадно, че някой е спечелил повече подобни отличия от него. Мисля за него и смятам, че да му помогна е моята цел, а и трябва да бъде целта на отбора. Правилно е за него“ каза Сари.

Четири от петте Златни топки на Кристиано Роналдо са идвали в години, в които бившите му отбори Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид печелиха Шампионската лига. А ето защо Роналдо е пропуснал вчерашния мач на "старата госпожа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички