Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан отново в един отбор?


Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан отново в един отбор?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2523 0

Решението на Флорентино Перес да продаде Кристиано Роналдо доведе до светкавични действия от Зинедин Зидан, който основно заради това действие на президента на Реал Мадрид реши да напусне през лятото на 2018 година. Френският специалист все пак се завърна на "Бернабеу" и е близо до това да спечели титлата с "кралския клуб", но назрява възможност той да се събере отново с португалеца в края на кариерата на суперзвездата. 

Мохамед Айеши Ажроуди е основният фаворит да стане нов собственик на Олимпик Марсилия и милиардерът има огромни планове за развитието на позабравения френски град. В медийното пространство във Франция се завъртя информацията, че една от големите му цели, ако вземе клуба, е да върне Зинедин Зидан и да вземе Кристиано Роналдо в зенита на кариерата му. 

Пред френското издание "Ел Фигаро", френско-тунизийският бизнесмен сподели, че има големи мечти и с удоволствие би взел нападателя на Ювентус в редиците на марсилския гранд. 

"Кристиано Роналдо е играч, който никога няма да забравя. Обичам респекта и дисциплината, а той притежава и двете качества. Дали го искам в Марсилия? Определено мечтая за това и всичко е възможно. Това е мечта, която определено ме вълнува", каза Ажроуди. 

Относно Зидан, чиято кариера тръгна към висините именно в Марсилия, бизнесменът бе по-лаконичен. "Ще видим какво ще се случи в близкото бъдеще". 

Заедно в Реал Мадрид дуото спечели 3 пъти поред Шампионска лига, а в същото време завоюва и титлата на Испания във втория сезон на Зизу начело на "белия балет". За страхотната връзка между двамата преди време говори самият Роналдо, който разкри любопитни факти за взаимоотношенията си със Зидан (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички