Само няколко минути бяха нужни на Погба да покаже класа при повторния си дебют за Ювентус (ВИДЕО)


Само няколко минути бяха нужни на Погба да покаже класа при повторния си дебют за Ювентус (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1258 0

Пол Погба най-накрая успя да направи повторния си дебют за италианския гранд Ювентус, след като подписа с "бианконерите" през изминалия летен трансферен прозорец.

Французинът се включи като резерва по време на дербито срещу Торино - "Дерби дела Моле". Френският полузащитник бе аплодиран бурно от феновете на "старата госпожа" и не му отне много време, за да припомни на футболната общественост за себе си.

Погба върна заряда в играта на Ювентус

В 79' Погба сътвори нещо "вълшебно". Кадрите от самия момент бързо обиколиха социалните мрежи, а самите те показват влиянието и присъствието на победителя от Мондиал 2018 в халфовата линия на италианския гранд.

Притиснатият от противников играч Погба успя по превъзходен начин да установи контрол над топката с гърдите и без да вкарва много усилия сътвори чудесен индивидуален пробив, който даде така нужния заряд на неговия тим.

Способен ли е Погба да преобърне сезона на Ювентус?

29-годишният халф имаше малшанса да получи неприятна травма, която изискваше оперативна намеса и го накара да пропусне голяма част от сезона, както и участие на Мондиал 2022 в Катар. Мнозина обаче вярват, че сега Погба и неговите лидерски качества могат да помогнат много на Ювентус и да го върнат обратно в топ 4 на Серия след наказанието, което "бианконерите" отнесоха с отнемане на точки.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Звезда на Милан е пред завръщане във Висшата лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички