Оливие Жиру е пред завръщане във Висшата лига: 4 отбора с интерес към него


Оливие Жиру е пред завръщане във Висшата лига: 4 отбора с интерес към него
Снимка: Getty Images

1422 0

Звездата на Милан - Оливие Жиру, е отворен към завръщане във Висшата лига и има четири заинтересовани клуба за неговите услуги, твърди "Daily Mail". Изданието предполага, че френският национал би предпочел да премине в лондонски клуб, когато договорът му с Милан изтече в края на сезона.

Уест Хям, Кристъл Палас, Брентфорд и Фулъм се интересуват от нападателя, който вече е започнал да планира следващия си ход преди летния трансферен прозорец.

Кристъл Палас и Уест Хям се нуждаят от голмайстори - Оливие Жиру може просто да бъде футболистът, който да помогне на всеки от тях, с неговия опит да отбелязва важни голове в големите мачове.

Но не само лондонските клубове се интересуват от французина. Манчестър Юнайтед беше свързан с трансфер на Жиру по-рано този сезон, преди да реши да вземе Ваут Вегхорст под наем от Бърнли.

Френският таран се представя отлично в Италия, откакто се премести в Милан през 2021 година. Той помогна на "росонерите" да спечелят титлата в Серия А през 2021/22. Жиру има 25 гола в 68 изяви във всички състезания. Той доказа, че все още разполага с това, което е необходимо, за да се представя на най-високото ниво.

Междувременно самият Жиру наскоро заяви, че иска да остане в Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички