Роналдо не се завърна в Торино след заразяването на Ругани


Роналдо не се завърна в Торино след заразяването на Ругани
Снимка: Getty Images/Guliver

6289 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо не се е завърнал в Торино след пътуването си до Мадейра. Той е останал на португалския остров, съобщиха "бианконерите" на официалния си сайт. Суперзвездата отпътува за родината си, за да отпразнува рождения ден на една от сестрите си.

Впоследствие от Серия А спряха първенството заради епидемията от коронавирус в северна Италия, а снощи стана ясно и че футболист на Ювентус е болен от коронавирус. Това е накарало Роналдо да не пътува обратно към Торино. Той е уведомил ръководството на клуба за решението си. Освен това, Роналдо е близо до майка си, която наскоро претърпя инсулт.

"Кристиано Роналдо не е тренирал, той остава на Мадейра в очакване на нова информация", пишат от Ювентус на своя сайт. А докога са спрени спортните събития в Италия вижте в този материал. 

В момента полетите от Португалия към Италия са забранени, но от клуба бяха уредили частен полет за Роналдо, с който португалецът да се прибере. След като е обсъдил ситуацията с най-близките си хора, той е взел решение да не се прибира в Торино, а изследвания за коронавирус се очаква да му бъдат направени в най-скоро време. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички