Потвърдено: Играч на Ювентус е с коронавирус


Потвърдено: Играч на Ювентус е с коронавирус
Снимка: Guliver/GettyImages

6204 0

Все по-бързо разпространяващият се коронавирус "удари" и на най-високо ниво във футболната йерархия, след като ръководството на Ювентус съобщи, че има първи заразен с болестта в тима. Това е защитникът Даниеле Ругани, който беше неизползвана резерва в мача срещу Интер, информираха от клуба. 

Това е първи високопрофилен клуб, който ще трябва да се справи с подобен проблем в състава, като веднага и Ювентус, и Интер са били поставени под карантина. Очаква се още УЕФА да отмени сблъсъка между "бианконерите" и Лион в Шампионска лига, след като битката вече беше планирана да се проведе без фенове. Заради опасността да има други заразени обаче със сигурност срещата ще бъде отменена. 

В сряда играчите на "старата госпожа" са имали тренировка, като всички, които са били в досег до първия състав, са под карантина. Тепърва ще се провеждат допълнителни тестове за коронавирус както сред играчите на Ювентус, така и сред тези на Интер. 

Серия А, както е известно, няма да се провежда до 3-и април, след като Италия е под карантина като държава. Освен това се очаква по-сериозна реакция във футбола и все повече мачове да бъдат отменени, след като вече и футболистите започват да се заразяват с вируса. Очакват се много срещи на високо равнище в четвъртък, а всичко за коронавируса във футбола и спорта четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички