Павел Недвед: Кристиано Роналдо и Андреа Пирло остават в Ювентус


Павел Недвед: Кристиано Роналдо и Андреа Пирло остават в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

3673 0

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед увери, че клубът не планира да се разделя с нападателя на отбора Кристиано Роналдо и треньора Андреа Пирло. Недвед определи Роналдо като "недосегаем", а по отношение на Пирло заяви, че ще бъде треньор на отбора и през следващия сезон.

"Кристиано ще остане в Ювентус, той е недосегаем. Освен това, Пирло ще бъде наш треньор и през следващия сезон", заяви Недвед, цитиран от DAZN. С това Недвед разсея съмненията, че е имало конфликт между Пирло и президента на Ювентус Андреа Аниели след сензационната загуба от Беневенто с 0:1 през уикенда.

Според медиите, Ювентус е набелязал треньорите Зинедин Зидан и Масимилиано Алегри за наследници на Пирло на треньорския пост. Също така се твърди, че Роналдо е готов да се върне в Реал Мадрид. Ювентус, след поражението от Беневенто, е на трето място в класирането с 10 точки по-малко от лидера Интер.

Междувременно се появиха информации, че в Ювентус има петима непродаваеми играчи, но Роналдо не е сред тях (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички