Антонио Касано: Кристиано Роналдо пречи на треньорите и на младите в Ювентус, гледа само рекордите си


Антонио Касано: Кристиано Роналдо пречи на треньорите и на младите в Ювентус, гледа само рекордите си
Снимка: Getty Images/Guliver

2240 0

Бившият национал на Италия Антонио Касано се изказа доста критично за голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо. Касано дори обвини португалецът, че пречи на треньорите на "старата госпожа", както и на някои от младите футболисти като Деян Кулушевски. Освен това, той посочи, че Роналдо се интересува само от себе си и рекордите.

"Ако продадеш Кристиано, това са 100 милиона евро, с които можем да привлечеш няколко играчи на най-високо ниво. Миналата година Сари практикуваше най-добрия футбол в последните години, но бе уволнен. Неговият проблем бе Кристиано Роналдо.

Не можеш да имаш треньор, който иска да играе футбол с Кристиано Роналдо. Той е проблем и за Андреа Пирло. Кристиано мисли единствено за своите голове и рекорди. Ако си президент и искаш да започнеш нов период, не можеш да дадеш на новобранец да е треньор и отговорността да ръководи някой като Роналдо.

Деян Кулушевски например е много повлиян от Кристиано Роналдо. Младите хора без голям характер имат проблеми" - сподели бившият футболист на Реал Мадрид, Милан, Интер, Рома и други. А в момента в Ювентус има петима непродаваеми, като Роналдо не е сред тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички