Роналдо чака в колата си до последния момент, за да е сигурен, че ще спечели и тогава влезе и взе приза

Кристиано Роналдо спечели приза за най-добър играч в Серия А за сезон 2018/19. Това се случи в същата вечер, в която Лионел Меси грабна рекордната 6-та "Златна топка". Италианският журналист Танкреди Палмери разкрива изключително любопитна информация относно португалеца и церемонията в Милано.

CR7 не бе забелязан в столицата на модата на галавечерта до последния момент, а според Палмери това се дължи на факта, че Роналдо е чакал в колата си. Той е стоял там, докато не е бил сигурен, че ще е носител на приза и едва когато го е разбрал, португалецът е влязъл, за да получи отличието.

Сестрата на Роналдо с унищожителна атака срещу Ван Дайк (СНИМКА)

Върджил ван Дайк отправи твърдение, че Кристиано Роналдо не е голям съперник. Това предизвика масово недоволство сред някои хора, свързани с футб...

На всичкото отгоре, неговите бодигарди са пречели на камерите да снимат, за да не се разбере това. Кристиано остана съвсем малко на церемонията. Това предизвика негативни коментари и някои го определиха като "арогантен". А защо "Златната топка" загуби своя блясък и смисъл - вижте нашия коментар в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!