Стоичков с остри думи за Роналдо


Стоичков с остри думи за Роналдо
Снимка: БГНЕС

5770 0

Единственият български футболист носител на Златната топка Христо Стоичков коментира вчерашната церемония по връчването на най-престижния индивидуален трофей във футбола. Снощи Лионел Меси спечели Златната топка за 2019-та година, като изпревари с малко втория Върджил ван Дайк, а на трета позиция остана Кристиано Роналдо.

След церемонията Стоичков даде интервю пред Нова телевизия. Бившият български футболист отправи похвали към Лионел Меси, но и не пропусна да критикува големия опонент на аржентинеца в последното десетилетие Кристиано Роналдо. „Единствено никой в залата, това, което не можа да го приеме, е тази игнорация, която има Кристиано Роналдо. Когато той е първи, винаги е там, винаги е усмивка, винаги така и когато е втори или трети, той не се явява. Това показва какъв човек си, че ти не уважаваш труда на другите момчета, че ти не уважаваш труда на другите отбори, само мислиш за себе си“ каза Стоичков.

Бившият национален селекционер бе заедно с Лионел Меси на церемонията. Аржентинецът и Стоичков се познават отлично, като 6-кратният носител на Златната топка дори е живял в къщата на българина в Барселона, когато се е преместил в града. А ето за кого даде своя вот българският журналист Румен Пайташев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички