Рома се моли на УЕФА за ключов играч срещу Лудогорец


Рома се моли на УЕФА за ключов играч срещу Лудогорец
Снимка: gettyimages

1098 0

Италианският гранд Рома ще се надява до последно да бъдат възстановени правата на Николо Дзаниоло, който бе наказан след директен червен картон срещу Бетис по-рано през месеца. "Вълците" подадоха жалба до УЕФА с надеждата, че наказанието на ключовия играч ще бъде намалено до две срещи.

Това би му дало право на национала да вземе участие в решаващия мач срещу Лудогорец на „Олимпико“ от последния кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Причината за директното изгонване бе неспортсменско поведение при последвалата загуба от Бетис в Рим, а от Централа взеха решение футболистът да бъде наказан за три срещи.

Лудогорец и Рома влизат в директния сблъсък в италианската столица с равен актив от седем точки, а той е насрочен за идния четвъртък. За възпитаниците на Моуриньо вариант е само победата, ако те искат да продължат участието си в Лига Европа. Причината е успехът с 2:1 в първия мач между двата тима, когато "орлите" поднесоха изненадата. 

Вижте какво сподели Моуриньо преди мача между двата тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички