Манчестър Юнайтед няма да удължава наемите на Алексис Санчес и Крис Смолинг


Манчестър Юнайтед няма да удължава наемите на Алексис Санчес и Крис Смолинг
Снимка: Getty Images/Guliver

1823 0

В четвъртък (23 юли) излезе информация, че Интер има желание да удължи договора на Алексис Санчес за финалите на Лига Европа. Към момента наемът на чилиеца е удължен до 7-ми август. Първенството за “нерадзурите” скоро приключва, но не по този начин стоят нещата в Лига Европа. На 5-ти август Интер приема Хетафе в сблъсък от осминафиналите на втория по сила европейски турнир и ако успеят да ги отстранят, ще се надяват да могат да използват Санчес до края на турнира, който реално продължава след края на наема на Санчес.

Манчестър Юнайтед обаче няма да направят тази услуга на италианския клуб. “Червените дяволи’’ също продължават участието си в турнира и е разбираемо, че няма да искат да подсилват един от фаворитите в лицето на “нерадзурите”. Момчетата на Солскяер надиграха австрийския Ласк с 5-0, и то като гост по-рано през сезона, така че реваншът за тях е по-скоро формален.

По подобен начин стоят нещата и с още един футболист, който е собственост на Манчестър Юнайтед. Става въпрос за Крис Смолинг. Централният защитник бе преотстъпен под наем в Рома, който също като Интер продължава участието си в Лига Европа и може евентуално да бъде един от съперниците на Юнайтед. Всъщност двата отбора биха могли да се срещнат най-рано на полуфиналите.

С оглед на ситуацията Манчестър Юнайтед по-скоро ще предпочете да не удължава наема на играчите си. От “Олд Трафорд” все пак търсят решение перманентно да се отърват от тях и е много вероятно от следващия сезон те да не бъдат част от клуба.

Междувременно се появиха информации, че Манчестър Юнайтед преговаря за една от звездите на Байерн Мюнхен (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички