Нова вълнуваща нощ в Лига Европа, всички резултати и голмайстори


Нова вълнуваща нощ в Лига Европа, всички резултати и голмайстори
Снимка: Gulliver/GettyImages

1137 0

Тази вечер се изиграха последните мачове от осминафиналната фаза на турнира Лига Европа. След края на днешните двубои станаха ясни и последните четири отбора, които продължават напред към четвъртфиналната фаза на надпреварата, която ще се проведе в Германия.

От 20:00ч. на „БайАрена“ Байер Леверкузен посрещна Глазгоу Рейнджърс. „Аспирините“ имаха комфортна преднина след първия мач в Шотландия, когато успяха да спечелят с 3:1. Тази вечер футболистите на Петер Бош постигнаха минимален успех с 1:0. Единственият гол в срещата отбеляза Муса Диаби в началото на втората част. Така Леверкузен продължава напред след общ резултат 4:1.

По същото време в Дуисбург се изигра двубоя между Севиля и Рома. Двата тима трябваше да определят в един мач кой измежду тях да продължи напред, след като двубоят между тях през месец март бе отложен. Тимът на Севиля спечели днешната среща с 2:0. Серхио Регилон и Юсеф Ен-Несири бяха точни за победата на испанския отбор през първото полувреме. През втората част попадение на Кунде бе отменено заради засада, а в самия край на срещата Джанлука Манчини бе изгонен.

От 22:00ч. Уулвърхемптън посрещна Олимпиакос на "Молиню". Първата среща между двата тима в Гърция завърши 1:1 и реваншът бе отворен. Играчите на Нуно Ешпирито Санто бяха по-съобразителни и успяха да достигнат до успех с 1:0 и да продължат напред. Единственото попадение в двубоя бе дело на Раул Хименес от дузпа в 9-тата минута. В средата на първата част изравнителен гол на Камара от Олимпиакос бе отменен заради засада след преразглеждане с ВАР.

В последния двубой днес Базел победи Айнтрахт Франкфурт с 1:0. Единственото попадение в срещата реализира Фабиан Фрай в 86-тата минута. Така напред продължават швейцарците, след като спечелиха и първата среща с 3:0.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички