Реал Мадрид проучва за Влахович, лично Анчелоти му се е обадил


Реал Мадрид проучва за Влахович, лично Анчелоти му се е обадил
Снимка: Getty Images

3581 0

Tuttosport и Sky Sport Italia твърдят, че наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се интересува от нападателя на Ювентус Душан Влахович, но "бианконерите" все още чакат начална оферта.

Гигантите от Серия А са готови да изслушат категорични оферти за сръбския национал и няколко топ европейски клуба са свързани с осигуряването на неговите услуги. Според печатното издание на Tuttosport, Реал Мадрид е последният клуб, който се е присъединил към надпреварата за 23-годишния футболист.

Интересът е лично от Карло Анчелоти

Грандът от Ла Лига е разкрил неговия интерес чрез обаждане от треньора Анчелоти, но все още няма оферта на масата за "бианконерите". Sky Sport Italia потвърждава тази информация.

Влахович се присъедини към Ювентус в сделка за 80 милиона евро от Фиорентина през януари 2022 г. и отбеляза 23 гола в 63 мача с "бианконерите" под ръководството на Масимилиано Алегри. Той отбеляза 49 гола в 108 мача на Фиорентина, преди да се премести на стадион "Алианц" миналата година. Договорът му в Торино изтича през юни 2026 г., а исканата от Ювентус цена е 80-90 милиона евро. По-рано Карло Анчелоти бе категоричен, че Реал има по-добър състав от миналогодишния и отказа да коментира Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички