Салернитана - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Серия А?


Салернитана - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Серия А?
Снимка: Getty Images

1521 0

Отборът на Ювентус гостува тази вечер, 7 февруари, на Салернитана в двубой от 21-ия кръг на Серия А. Срещата е с начален час 21:45.

След отнемането на 15 точки от актива на "бианконерите", те се намират на 13 място с 23 точки. Днешният им съперник пък е с две точки по-малко на 16-а позиция.  В последните 3 срещи помежду им домакините нямат победа, гостите имат 2 победи и са записали веднъж равенство. На стадиона на Салернитана имат изиграна само 1 среща, като победители са били гостите.

Аут за състава на Юве е Леандро Передес, потвърди Масимилиано Алегри.   Паредес бе титуляр само в четири мача от Серия А, от които един през 2023 година. Очаква се аржентинският национал да остане извън игра поне една седмица. Той ще премине допълнителни медицински прегледи, за да се установи сериозността на контузията му. Леонардо Бонучи и Пол Погба също най-вероятно няма да вземат участие.

"За нас важното е да подходим към мача по правилния начин. Трябва да се справим със Салернитана. Трябва да се върнем към победите, да настигнем отборите пред нас и да започнем да се изкачваме в таблицата", заяви Алегри. А какво още заяви той за положението на Ювентус - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички