Пол Погба все повече се превръща в проблем за Ювентус


Пол Погба все повече се превръща в проблем за Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1999 0

Пол Погба е изправен пред нарастваща несигурност около бъдещето му в Ювентус, след като клубът от Серия А е "уморен" от неговите контузии, според съобщения в Италия.

Победителят от Световното първенство за 2018 г. беше трябваше да направи сензационното си завръщане в Ювентус за четвъртфиналния мач на неговия отбор срещу Лацио в Купата на Италия в четвъртък. Футболистът отпадна от гореспоменатия сблъсък от треньорът на Ювентус - Макс Алегри, който твърди, че бившата звезда на Юнайтед е получил „рецидив“ на контузията си .

Според Gazzetta dello Sport , Ювентус е „разочарован“ от продължителното отсъствие на френския национал от страничната линия поради контузията му. Добавя се, че Погба, който има договор с Ювентус до 2026 г., "все повече се превръща в проблем" в италианския клуб.

Съобщава се, че Алегри обмисля идеята да продаде звездата на Ювентус, въпреки че Погба се завърна в Италия едва миналото лято. Той не се е появявал за Ювентус този сезон, като последният му състезателен мач дойде при огромната загуба на Юнайтед с 4:0 от Ливърпул през април миналата година.

Говорейки преди мача с Лацио, Алегри каза: " Освен Бонучи, който все още е аут, единственият, който няма да бъде на разположение поради възпаление на флексора, е Погба.

За съжаление, когато си навън за дълго време и вдигнеш нивото на интензивност, получаваш болка... Може би след няколко седмици той ще бъде в отлично състояние. Той има нужда тялото му да се пренастрои и това ще отнеме известно време, трябва да се ориентирате с поглед в тези ситуации. От тук до края трябва да го използваме по най-добрия възможен начин."

А ето и каква нова санкция грози Ювентус и отборът може да изпадне в Серия Б.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички