Равенство между Лече и Специя изпрати Кремонезе в Серия Б


Равенство между Лече и Специя изпрати Кремонезе в Серия Б
Снимка: Getty Images

688 0

Лече и Специя не успяха да се победят, като завършиха 0:0 в среща от 36-ия кръг от Серия А. От този резултат пострада Кремонезе, който вече изпадна в Серия Б и изкара само един сезон в елита. Отборът успя да играе на полуфинал за Купата тази година, но бе отстранен от Фиорентина. Лече, Специя и Верона ще "спорят" за последното място, което осигурява виза за по-долното ниво на италианския футбол.

Сампдория вече изпадна, а Салернитана има малка преднина от две точки пред Специя и Верона през този уикенд.  Лече има предимство, но много малко, като се има предвид, че спечели само осем точки в последните девет кръга.

Специя пропиля най-чистото положение в мача в 77-ата минута, когато след подаване от ъглов удар топката попадна у Ндзола, съвсем сам на задна греда. Но ударът му с глава прати топката в страничната мрежичка от външната страна.

Домакините от Лече имаха също няколко добри възможности, при които вратарят Бартоломей Драговски беше поставен на изпитание. Не обаче достатъчно, тъй като попадения така и не бяха отбелязани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички