Милан с нови 3 точки към Шампионска лига, серията без загуба продължава (ВИДЕО)


Милан с нови 3 точки към Шампионска лига, серията без загуба продължава (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1146 0

Милан продължава битката си в челото на Серия А за директна квота за Шампионска лига. В домакинството си от 31-вия кръг на Калчото възпитаниците на Стефано Пиоли се наложиха с 2:0 над Лече с попадения на Рафаел Леао в 40-тата и 75-тата минута на двубоя. 

По този начин настоящият шампион се изкачи до 5-тата позиция с 2 точки аванс пред градския съперник - Интер, заемащ 6-тата позиция, даваща правото на квалификация за Лига на конференциите. 

Лече пък ще трябва да води усилена борба за оставане в елита, след като има с 2 точки повече от 18-тия Верона. Той не е побеждавал от средата на февруари, когато изненадващо се наложи като гост над Аталанта. 

Милан пък не е губил мач повече от месец във всички турнири, след като за последно бе излъган от Удинезе като гост с 1:3. Последваха победи над Наполи в Серия А и Шампионска лига, като "небесносините" дори бяха елиминирани. 

След 6 дена предстои дерби между 4-тия и 5-тия - Рома и Милан, което до известна степен ще предреши спора между двата тима, след като в момента са с равни точки.

Следете Ювентус - Наполи НА ЖИВО със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички