Късна драма спаси Лацио от резил срещу Лече в Серия А (ВИДЕО)


Късна драма спаси Лацио от резил срещу Лече в Серия А (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1637 0

Лацио и Лече не успяха да се победят в безкрайно драматичен мач в столицата на Италия на "Олимпико". Срещата между двата тима завърши при резултат 2:2, а Сергей Милинкович-Савич спаси момчетата на Маурицио Сари от срамна загуба с гол в последните минути на срещата.

Лацио се срина още в началните минути, след като в 21' бе отсъдена дузпа за гостите от Лече след остро влизане на Хисаж в краката на противников футболист. Зад кълбото застана Габриел Стрефеца, но стреля встрани от левия стълб и пропусна.

Домакините наказаха този пропуск с гол в 34' Луис Алберто пусна чудесна топка за Чиро Имобиле, който прекрати головата си суша на "Олимпико" без гол в 243 дни и даде преднина от 1:0 за своя тим.

Video edited on Kapwing

Радостта на домакините бе сравнително кратка, тъй като Лече изравни в добавеното време преди почивката. Реми Удин бе изведен и не сбърка, изравнявайки резултата (1:1).

В 51' обратът бе пълен. Стрефеца се реваншира за пропуснатата дузпа, асистирайки за втория гол на Удин. 26-годишният футболист бе чудесно пласиран в наказателното поле и не сбърка, осъществявайки пълния обрат до 2:1.

Video edited on Kapwing

До края Лацио не спря да търси гола. Положения бяха пропуснати от Чиро Имобиле и Педро, като вторият дори нацели гредата от сериозна дистанция в добавеното време преди края на срещата. Все пак Лацио се добра до изравнителен гол, дело на един от лидерите - Сергей Милинкович-Савич. Полузащитникът бе най-съобразителен след карамбол в наказателното поле и добави топката с глава за крайното 2:2.

Video edited on Kapwing

Лацио продължава да е трети с актив от 65 пункта, а Лече е на 16-ата позиция с 31 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички