Раниери откачи: Ще поръся играчите си със сол и пипер и живи ще ги изям


Раниери откачи: Ще поръся играчите си със сол и пипер и живи ще ги изям
Снимка: Getty Images/Guliver

1873 0

Наставникът на Сампдория Клаудио Раниери бе крайно недоволен от представянето на своите футболисти при загубата от Лацио с 5:1.

Треньорът, който изведе Лестър до трофей от Висшата лига, прояви чувство за хумор в тежкия момент за своя отбор, заявявайки, че възнамерява да поръси играчите си със сол и пипер и живи да ги изяде. Все пак Раниери е оптимистично настроен, че в следващия кръг неговите играчи ще искат да му се реваншират и ще играят далеч по-добре.

"Тази вечер ще ги поръся с олио, сол и пипер и живи ще ги изям. Не само, че не печелихме първата или втората топка, но дори и третата или четвъртата. Бяхме невероятно мудни, не показахме никаква реакция и не играхме като отбор. Това беше най-лошото ни представяне, откакто аз съм тук", започна ядосаният Раниери.

"Лацио заслужават всички похвали на света, тъй като бяха добре подготвени и се наслаждаваха на своя футбол. Ние просто не бяхме на терена. Другата седмица сигурно ще ми е лесно, защото играчите ще искат да се реваншират и да докажат, че днес не видяхме истинската Сампдория", добави специалистът.

Междувременно стана ясно, че един от най-важните играчи за Ювентус подготвил видео за сбогуване с феновете (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички