Един от най-важните играчи на Ювентус подготвил видео за сбогуване


Един от най-важните играчи на Ювентус подготвил видео за сбогуване
Снимка: Getty Images/Guliver

2542 0

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала е бил изключително близо до напускане на клуба през изминалото лято. Според Гадзета дело Спорт аржентинският голаджия дори е записал предварително видео, в което се сбогува със съотборниците си.

„Бианконерите“ предлагаха Дибала на редица отбори из Европа, като Манчестър Юнайтед и Тотнъм проявиха най-сериозен интерес към офанзивния играч. Именно лондонският клуб е бил отборът, който най-сериозно е желал аржентниския футболист в редиците си, а преговорите са били в толкова напреднала фаза, че Дибала е записал видео, в което казва „чао“ на своите съотборници. Въпросното видео е щяло да бъде пуснато, когато сделката е била финализирана. В крайна сметка обаче подобно на съотборника си Гонсало Игуаин, Пауло Дибала реши да остане в Торино.

През този сезон аржентинецът отново си възвърна стартовото място в Ювентус, като е изиграл 17 среши за отбора в Серия А, в които е отбелязал 5 гола и е направил 6 асистенции. А ето какво каза Маурицио Сари за един от последните голове на Дибала в Калчото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички