Ранен автогол и късен гол измъкнаха Милан срещу изпадащ в Серия А


Ранен автогол и късен гол измъкнаха Милан срещу изпадащ в Серия А
Снимка: Getty Images

1707 0

Шампионът на Италия Милан записа трудна победа над Верона с 1:2 като гост в мач от 10-ия кръг на Серия А. Автогол в началото на срещата и късен гол в края на двубоя на стадион "Маркантонио Бентегоди" донесе ценните три точки за състава на Стефано Пиоли.

След само девет минути игра Мигел Велосо си отбеляза автогол, за да даде преднина на гостите. Десет минути по-късно обаче Корай Гюнтер успя да изравни за Верона, възползвайки се от асистенция на съотборника му Фабио Депаоли.

На почивката Пиоли извърши двойна смяна, като включи в игра Анте Ребич и Дивок Ориги. Вместо това обаче Верона изглеждаше по-близо до това да излезе напред в резултата, след като изпусна няколко шанса за гол пред вратата на Милан.

Все пак в 81-ата минута Милан успя да стигне до втори гол. Анте Ребич успя да изведе Сандро Тонали в наказателното поле, а той изпревари стража на Верона, за да прати топката във вратата му и да донесе победата на Милан.

Така Милан излезе на трето място в Серия А с 23 пункта - на три точки зад лидера Наполи, който спечели петголов трилър. Верона пък продължава да се бори за излизането си от зоната на изпадащите, като се позиционира 18-и със само пет точки в актива си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички