Наполи срази Болоня в петголов трилър и пак е лидер в Италия


Наполи срази Болоня в петголов трилър и пак е лидер в Италия
Снимка: Gulliver/GettyImages

1200 0

Наполи продължи победния си рейд в италианската Серия А, след като победи Болоня с 3:2 като домакин в среща от десетия кръг на местния шампионат и отново се озова на върха в италианския шампионат с 26 точки. Партенопейците са в серия от десет поредни победи във всички турнири, докато Болоня няма победа в Серия А вече четири двубоя и заема 17-а позиция със 7 точки.

Марио Руи пропусна да даде аванс за неаполитанците след 25-ата минута, пращайки топката встрани от вратата на гостите, докато две по-късно Матео Политано също не успя да се разпише.

Гостите се възползваха и откриха резултата в 41-ата минута, когато нидерландецът Джошуа Циркзее вкара за 1:0 в полза на тима от Реджо Емилия. Футболистите на Лучано Спалети изравниха само четири минути по-късно с попадение на бразилеца Жуан Жесус.

Двата отбора размениха по един гол в рамките на две минути между 49-ата и 51-ата. Наполи поведе с попадение на Ървинг Лозано, а Муса Бароу върна равенството със силен удар от дистанция за 2:2.

Победният гол за състава от Неапол беше реализиран от нападателя Осимен, който беше безпогрешен в 69-ата минута от срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички