ПСЖ не се отказва от звезда на Лацио, бори 5 гранда за подписа му


ПСЖ не се отказва от звезда на Лацио, бори 5 гранда за подписа му
Снимка: Getty Images/Gulliver

2132 0

Ръководството на на Пари Сен Жермен си е поставило като главна задача да доведе в клуба звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич, съобщи Corriere Dello Sport.

Според изданието от италианския тим вече са отклонили едно предложение от 60 млн. евро, но съвсем скоро се очаква парижани да подобрят офертата си. ПСЖ проявява интерес към полузащитника в продължение на дълго време, но президентът на клуба чак сега се е решил да инвестира голяма сума за играча.

25-годишният ас беше оценяван на 100 милиона евро от шефовете си, но пандемията с коронавируса със сигурност ще смъкне цената му. Кандидати за 25-годишния халф са също Реал Мадрид, Ювентус, Барселона, Интер и Манчестър Юнайтед. Този сезон Милинкович-Савич взе участие в 31 мача на Лацио във всички турнири, в които записа пет гола и седем асистенции. Контрактът му с "орлите" е до 30 юни 2024 г. А каква сума загубиха в ПСЖ заради пандемията от коронавирус - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички