Проблемите на Пол Погба продължават, повторният му дебют за Ювентус отново се отлага


Проблемите на Пол Погба продължават, повторният му дебют за Ювентус отново се отлага
Снимка: Getty Images

1439 0

Повторният официален дебют на Пол Погба с екипа на Ювентус отново се отлага - за това сигнализира старши треньорът на "бианконерите" - Масимилиано Алегри, на пресконференция преди домакинството на Лацио от 1/4-финалите за Купата на Италия (2 февруари, 22:00 часа).

Припомняме, че французинът напусна Манчестър Юнайтед през лятото на 2022 г. и се завърна в Торино, но така и не успя да запише игрови минути, тъй като се контузи тежко в коляното и претърпя операция, която го извади от националния отбор на Франция за Мондиал 2022.

Преди броени дни (29 януари) Юве загуби с 0:2 от Монца на свой терен (20 кръг, Серия А), а тогава 29-годишният Погба остана неизползвана резерва. Очакванията бяха, че може да се появи на терена за сблъсъка с римските "орли", но това изглежда няма да се случи...

"Погба няма да бъде с нас, тъй като изпитва болка във флексорите (б.р. - група мускули в областта на тазобедрената става)", обясни Макс Алегри, цитиран от "Goal". Наставникът на Ювентус не поясни колко време ще е нужно на полузащитника, за да се възстанови, но пък обяви, че нападателят Душан Влахович би трябвало да стартира от първата минута срещу Лацио!

ВИЖТЕ ОЩЕ - Погба се подигра на съотборник в Ювентус: Никак не хареса обувките му (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички