Президентът на Ювентус: Сари ще изпълни договора си с клуба


Президентът на Ювентус: Сари ще изпълни договора си с клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1303 0

Президентът на Ювентус Андреа Аниели подкрепи треньора на отбора Маурицио Сари след „отлична“ първа част от сезона. Аниели каза, че Сари, който подписа с отбора през лятото, ще изпълни 3-годишния си договор с отбора, въпреки проблемите на тима в последно време, които позволиха на Лацио и Интер да се намесят в борбата за титлата в Серия А.

Аниели коментира треньорската позиция в клуба пред ‘Radio24’. „Много сме доволни от Сари. Имаме стратегия за три години, в която е включен той, като самата идея може да се осъществи с течение на времето. През лятото искахме Сари и взехме Сари. Първата половина от сезона беше отлична. Ние сме на първо място в класирането, в елиминационната фаза на Шампионската лига и на полуфиналите в Купата на Италия.“

Аниели коментира и бившия наставник на отбора Антонио Конте, който превърна Интер в претендент за титлата през този сезон. „Конте е символ на Ювентус. Той е печелил редица пъти титлата в Серия А и Шампионската лига. Имаме добри взаимоотношения с него, но няма шанс той да се върне засега“, заяви президентът на „бианконерите“.

През последните седмици с треньорската позиция в Юве бяха свързвани мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола и бившия наставник на „старата госпожа“ Масимилиано Алегри. А ето кой играч на Ювентус изрази подкрепата си към Маурицио Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички