Президентът на Ювентус разкри бъдещето на Кристиано Роналдо


Президентът на Ювентус разкри бъдещето на Кристиано Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1972 0

Президентът на Ювентус Андреа Анели потвърди, че Кристиано Роналдо ще остане в клуба. Вчера “бианконерите” спечелиха мача си срещу Лион с 2:1, но въпреки това отпаднаха от Шампионска лига, благодарение на гола на чужд терен, който отбеляза Мемфис Депай. Другите 2 попадения в срещата дойдоха от Кристиано Роналдо.

Със сигурност поредното разочарование в най-престижния европейски турнир е сериозен удар за феновете на Ювентус. “Този сезон беше сладко-горчив. Беше много трудна кампания, ние спечелихме 9-та поредна титла в първенството и написахме още една глава в историята”, заяви Андреа Анели пред Sky Sport Italia.

“В Шампионската лига очевидно е разочароващо за нас, за играчите и за феновете. Както казах на няколко пъти през последните години, Шампионска лига беше мечта, сега е цел”, добави президентът на “старата госпожа”.

Относно Кристиано Роналдо, Аниели каза следното: “Напълно съм убеден, че ще остане. Мисля, че тази публикация е свързана с интервю от преди няколко месеца. Това е стар медиен трик. Мога да ви уверя, че Роналдо остава основен стълб в Ювентус”.

Интересното е, че последният път в който португалецът отпадна на 1/8 финалите в Шампионска лига, отново съперник беше Лион. Това се случи през 2010г., но по онова време португалецът носеше екипа на Реал Мадрид. А Кристиано Роналдо подобри 94-годишен рекорд с 2-та гола срещу Олимпик Лион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички